Forma+ športna trgovina
Ameriška ulica 8
Ljubljana
1000
Slovenija
info@fplus.si
brand logo

O nas

Zakaj v Formo? 

Ne le, ker smo v Formi vedno v dobri formi, temveč ker smo športna trgovina s celostnim pristopom. Prilagajamo se kupcem, svetujemo, nudimo individualen in visoko strokoven pristop. 

Zavedamo se, kako pomembna je forma v smislu dobre telesne pripravljenosti, in kako pomembna je forma v smislu oblike. Za odlične rezultate je treba združiti oboje - odlično kondicijo in vrhunsko opremo, za zmago pa še popolno prileganje vsaki osebnosti posebej.

V športni trgovini Forma F+ želimo reformirati pomen besede trgovina. Pri nas ne gre samo za prodajo, temveč za spodbujanje k aktivnemu načinu življenja. 

 

Povezuje nas ljubezen do gibanja in aktivnega načina življnenja

Našo ekipo povezuje ljubezen do gibanja, mode in aktivnega načina življenja. Vsako leto organiziramo tudi dobrodelno tekaško prireditev Formatlon. Formatlon je družinski tek, kjer se teče za dober namen. Lahko pretečemo dva kilometra, lahko pa tečemo celih osem ur, kakor komu paše. Šteje vsak kilometer.  Zbrana sredstva vsako leto doniramo drugi ustanovi. 

 

Skrbno izbrane športne in lifestyle blagovne znamke

V Formi nudimo le skrbno izbrane najboljše športne in lifestyle blagovne znamke, kot so: Rossignol, Quiksilver, Roxy, Patagonia, Sorel, SuperDry, Hestra, J. Lindeberg in drugi. 

Našo pondubo lahko raziščete v naši trgovini Forma Plus, ki se nahaja v Kristalni palači v BTC-ju. Vabimo pa vas tudi k nakupovanju v naši spletni trgovini. 

 

Našli nas boste v nakupovalni galeriji Kristalne palače BTC City Ljubljana.